AROBS Transilvania Half Marathon

Competitia din 28 octombrie 2018 este organizata de Clubul Rotary Transilvania Cluj Napoca. Si cum sloganul Rotary este “Be an inspiration” au stabilit ca obiectiv principal al Transilvania Half Marathon sustinerea prin redirectionarea a 50% din taxele de inscriere catre organizatii umanitare si proiectele lor in care investesc timp, energie si pasiune.

THM 2018 -Visual General

Pe langa sustinerea ONG-urilor si a proiectelor de suflet pe care le gestioneaza cu pasiune si efort impresionant, organizatorii au ca obiectiv promovare Clujului  si implicit a Transilvaniei prin inscrierea competitiei, in viitor, in calendarul oficial al Federatiei Romane de Atletism precum si in calendarul Federatiei Internationale de Atletism (IAAF) Parteneriatele cu mai multe curse similare din alte orase din Europa si din lume  vor ajuta acest demers

Bugetul de premii este de 20.000 de ron in 2018 !

Premii THM 2018 2

 

Filmul editiei precedente :

MISIUNEA
Rotary Club Transilvania Cluj organizeaza Transilvania Half Marathon pentru a facilita accesul membrilor, comunităților si companiilor la realizarea obiectivelor personale printr-un stil de viață sănătos si activ, la transformarea si modelarea individuala, ajutand in acelasi timp asociatii caritabile si oameni ce au ales sa se sacrifice pentru altii mai putin norocosi. Nu vom uita si ne vom ocupa de promovarea valorilor clujene si transilvanene in tara si in lume.

VIZIUNEA
Noi ne imaginam într-o Romanie în care alergarea si sportul de orice fel va transforma fiecare individ pentru a-si depasi limitele: fizice, mentale si emotionale , pentru a contribui la propria perfectionare si la indeplinirea obiectivelor comunității din care facem fiecare parte.

 

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: