Ultrabug

20170604_145244

 

Ultra-maratonul de la Fundu Moldovei este o cursa de 100 de km, pe durata a 3 zile. Traseul este marcat, iar concurentii vor beneficia de asistenta pe parcursul intregii curse
1 – 3 iunie 2018.

Te atrage provocarea unui ultramaraton montan?

Va invitam sa luati parte la a cincea editie a ultramaratonului cu participare internationala care se va desfasura in pitoreasca zona a Obcinelor Bucovinene in perioada 1 – 3 iunie 2018. Lungimea totala a traseului este de 100km, care vor fi parcursi in 3 zile.

Dorim sa oferim participantilor o experienta de neuitat, in care acestia vor avea ocazia sa cunoasca un colt de lume unic prin frumusetea peisajelor si a traditiilor populare si, de asemenea, sa intalneasca oameni cu care impartasesc o minunanta pasiune.

Efortul va fi rasplatit cu premii si medalii si, nu in ultimul rand, cu o petrecere ‘ciobaneasca’ la o stana locala, unde alergatorii vor fi rasfatati cu branzeturi si balmus, miel la protap si in lut, totul stropit cu vin romanesc de buna calitate.

Fundu Moldovei, departe de a fi la ‘capatul pamantului’, este o comuna prospera, cu oameni harnici care pastreaza cu sfintenie traditiile stravechi. Este localizata in nord-estul Carpatilor Orientali, in depresiunea formata in lungul raului Moldova de culmile Obcinii Mestecanisului si a Feredeului. Culmile muntoase sunt prelungi si domoale, cu inaltimi intre 800 si 1500m.

Mai multe informatii despre program si inscrieri pe Ultrabug

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: